Latest topics
Nahuj tik daudz zīmēm jābūt virsrakstā?
3 posters
Lapa 1 no 1
Nahuj tik daudz zīmēm jābūt virsrakstā?
Skatos, ka šeit nekā īpaša nenotiek, bet ideja ir lieliska un forums varētu izdoties diezgan labs. Protams, drusku jāpastrādā.
Bet nu ar manu palīdzību varētu sākt virzīties uz priekšu.
Taču tā kā šī ir sadaļa "Administratoru pieteikšanās", tad laikam jau jāpiesakās
Nu tad vēlos kļūt par adminu, jo kā jau minēju - forums varētu izdoties un ideja arī laba.
Esmu veidojis tādus projektus, kā "Wigoo" (Forums Harija Potera faniem), "Lightening BT" (Latvijas BitTorrent trakeris), "PoC Gaming" (apvienība, kas veido spēļu modus utml).
Diemžēl Wigoo un Lightening BT pārējiem interneta lietotājiem nelikās īpaši pievilcīgi un neguva īpašu atbalstu.
Esmu veidojis arī vairākus spēļu serverus - SA-MP, Mu Online, VC-MP utt.
Diezgan labi strādāju ar Photoshop, tākā varu palīdzēt arī ar bilžu un banneru izveidi.
Bet nu ar manu palīdzību varētu sākt virzīties uz priekšu.
Taču tā kā šī ir sadaļa "Administratoru pieteikšanās", tad laikam jau jāpiesakās

Nu tad vēlos kļūt par adminu, jo kā jau minēju - forums varētu izdoties un ideja arī laba.
Esmu veidojis tādus projektus, kā "Wigoo" (Forums Harija Potera faniem), "Lightening BT" (Latvijas BitTorrent trakeris), "PoC Gaming" (apvienība, kas veido spēļu modus utml).
Diemžēl Wigoo un Lightening BT pārējiem interneta lietotājiem nelikās īpaši pievilcīgi un neguva īpašu atbalstu.
Esmu veidojis arī vairākus spēļu serverus - SA-MP, Mu Online, VC-MP utt.
Diezgan labi strādāju ar Photoshop, tākā varu palīdzēt arī ar bilžu un banneru izveidi.
rumbiic- Number of posts : 1
Registration date : 13.11.08
Re: Nahuj tik daudz zīmēm jābūt virsrakstā?
Padarbojies vispirms nedaudz pa forumu . Lai mes redzam ka kaut ko ari patiesam zini un ka esi aktivs..
Lapa 1 no 1